Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 
12061937ok

20.6.2012: Pressemeddelelse fra Rodskov Havkajak

Havkajakkursus med stor tilslutning

Rodskov Havkajak har netop afsluttet uddannelsen af 35 havkajakroere fordelt efter kursisternes færdigheder på 5 forskellige hold. Fokus i undervisningen er sikker havkajaksejllads. Først efter at have bestået såvel teoretiske som praktiske prøver, samt deltaget i en række træningsture får kursisterne licens til at ro ud på egen hånd.

Licensfornyelse
Sikkerheden er i højsædet. Derfor skal licens fornyes hver år. 60 gamle medlemmer af klubben har derfor deltaget i workshop og eksamen i Løgten Bugt og fået fornyet deres licens.
 
Ungdomsklub
Ud over kursus i kajakfærdigheder har Rodskov Havkajak en ungdomsklub, hvor fokus er et helt andet sted. Ungdomsklubben er for juniorer med og uden havkajakerfaring. På holdet lægges der vægt på at have det sjovt på vandet frem for decideret færdighedstræning. Desuden er det et hold, der forsøger at styrke sammenholdet mellem de unge og et hold, hvor man som forælder føler sig tryg ved at sende sin junior hen og ud på vandet!

--------------------------------------

Fakta
Rodskov Havkajak med knap 100 medlemmer er en afdeling under Rodskov Gymnastikforening.
Klubhus, kajakstald og kajakhotel er placeret Kaløvej 81, Havhusene, tæt ved Gl. Løgten Strandkro.
Klubbens kajakker er sponsoreret af en række fonde, bl.a. Tuborgfondet, Nordea-fonden i Hornslet, Lions Club i Hornslet, Rotary i Rønde og via tipsmidler fra Friluftsrådet og tilskud fra Syddjurs Kommune.
Hver onsdag i juli holdes Sommerskole
Hjemmeside: http://RodskovEskerod.mono.net


-------------------------
Foto vedlagt
- 12061937-lokalavis.JPG
- Foto: Jørgen H. Tscherning.
- forslag til billedtekst: "Tilfredse havkajakroere efter veloverstået eksamen. Instruktører fra Rodskov Havkajak er Klaus Wessmann (nr. 1 fra venstre) og Ole Vestergaard Krushave (nr. 3 fra højre).

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net